11 september, 2006

World Trade Center

Fra Brooklyn Bridge er det en kort gåtur til Ground Zero hvor World Trade Center en gang stod. I går var dagen før 5 års dagen for d. 11. september og efterhånden som jeg kom tættere på kom der mere og mere politi, 3-5 betjente på hvert gadehjørne og rigtig mange politibiler. Da jeg rundende det sidste hjørne ned til området stoppede 3 sorte 4 hjulstrækkere og ud steg en "sniper"-gruppe inkl. deres rifler. Det var her omkring jeg syntes de passede rimelig godt på dette område.

Bygningerne omkring Ground Zero var udsmykkede med gigantiske amerikanske flag. Da jeg endelig kom frem gik jeg direkte ind i en anti-Bush demonstration med alle typerne; dem der går rundet og råber højt, dem med skilte med tekster ala "LIARS", "Bush engineered 911" og så videre.

Området omkring Ground Zero var ved at blive spærret af og jeg troede først det var forberedelse til 5 års dagen, men da jeg spurgte en politibetjent hvad der foregik fik jeg besked på at Præsident Bush's ankomst var nært forestående og at det var derfor der var alt det postyr.

Så for at undgå for meget bøvl besluttede jeg at jeg havde set Ground Zero. Også fordi jeg ikke rigtig syntes jeg hørte til der, det er noget jeg har set på TV men ikke rigtig er en del af - og stemningen ved Ground Zero er også speciel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar