08 september, 2006

Velankommet til New York City

I morges skiltes Teesen Cup Master og jeg personligt tog med Amtrak fra Boston til New York. For at være sikker på at nå toget tog jeg tidligt afsked med de andre Masters og begav mig med lokal banen til Boston South Station, hvor jeg ankom flere timer i forvejen.

Da jeg skulle indløse min billetreservation tilbød den rar billetdame at ændre min billet til det tidlige tog mod NYC, hvilket ville betyde at jeg sparede penge (og tid) så det takkede jeg pænt tak til og 15 min senere var der "All board" på toget.

Jeg havde købt billet til lyntoget og på 1. klasse, så der var servering af frokost og drikkervarer undervejs.

Turen syd på foregik glat og igennem rigtig smukt landskab, over mange floder og små fjorde. Men toget kørte også forbi rigtig mange gamle forfaldne industribygninger, vinduerne er smadret og bygningerne ser ud til at være klar til nedrivning.

Ankommet til Pen Station på Manhattan gik et lys op for mig at Pen Station ligger direkte under Madision Square Garden hvor jeg skulle hente min billet i "Will Call" til Shakira koncerten i aften, så det var rigtig let. Jeg har også købt et Metro kort, men valgte nu alligevel at tage en taxi til hotellet - jeg har jo en golf bag at slæbe rundt på.

Hotellet er fint, det er et lille værelse og lige hvad jeg har brug for. Badet og toilettet på gangen er langt over min forventing, så det skal nok blive godt.

Nu sidder jeg på Barnes & Nobles og har købt lidt internet tid for at læse e-mails og skrive et par indlæg på Teesen Cup bloggen og denne blog.

I morgen har Laura og Sune sørget for billetter til US Open, hvor jeg både skal se mændenes semifinaler og damernes finale - det glæder jeg mig virkelig til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar