15 september, 2006

Portland

I går sov jeg længe. Da jeg endelig stod op og havde spist morgenmad kørte min faster og jeg rundt i området hvor de bor. Det er 13 år siden jeg var her sidst og de er flyttet siden dengang, så vi kørte forbi deres gamle hus. På grunden der hørte til huset og området omkring er der bygget mange nye huse, derfor er der lavet et par nye veje og de er blevet opkaldt efter min faster og onkel.

Vi var også forbi AAA (svarende til FDM) for at få nogle kort til min tur ned til San Francisco, der var god tid på AAA så vi blev serviceret meget fint og jeg gik derfra med mange kort og en meget detaljeret plan for min køretur.

I går var min faster fødselsdag så vi var ude at spise med hele familien her i Portland. Vi spiste på en dejlig restuarant kaldet "The Painted Lady". Maden var rigtig god og det var en rigtig hyggelig restuarant der er indrettet i en almindelig villa, så det var nærmest som at være på besøg hos nogle venner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar