10 september, 2006

Rundt om Manhattan

I går startede jeg dagen med at forvisse mig om at Manhattan rent faktisk er en ø og tog med Circle Line på den 3 timer lange rundtur, som bragte mig hele vejen rundt, under 23 broer og forbi Frihedsgudinden.

Med alle skyskraberne forandrer skyline sig hele tiden og jeg har nu et rigtig godt indtryk af hvor de forskellige bygninger ligger i forhold til hinanden og jeg har også set områder jeg ellers aldrig ville have fået set. De mange broer er imponerende i sig selv, de fleste bærer tydligt præg at være bygget for mange år siden og er typisk bygget i stål og naglet sammen - det er et indblik i hvad der gemmer sig inde i de fleste af skyskraberne da de er bygget efter samme principper.

3 spændende timer, selvom guiden ikke helt kunne holde hvad han lovede, at det ville være de 3 hurtigste timer man kunne tilbringe på vandet, men han har selvfølgelig heller ikke lige været på hvaltogt i Plymouth.

Der var solskin hele vejen rundt, selvom det var lidt diset så det var svært at tage gode billeder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar