12 september, 2006

Rockefeller Center

Et par minutter efter jeg havde skrevet forrige indlæg gik jeg forbi Rockefeller Center og det slog mig at deroppe på toppen måtte være et billede der skulle tages.

Rockefeller Center eller "The Top of the Rock" som de kalder udsigtplatformen er næsten lige så imponerende som Empire State Building. Elevator turen op til 67. etage er et kapitel i sig selv, den foregår i en elevator med glas tag og man derfor følge med i hvor hurtigt man rent faktisk kører.

Når man færdes i disse store bygninger er man ikke et øjeblik i tvivl om at de er bygget af mennesker der har villet cementere deres rigdom og magt for eftertiden. Udsmykningen i Rockefeller Center er om muligt endnu mere imponerende end den i Empire State Building.

På toppen af rock'en var det optimalt vejr til at kigge ud over New York og byen tog sig meget bedre ud i dag, nok fordi det var blevet rigtig mørkt og fordi man kan se Empire State Building og i dagens anledning de to Freedom Lights der markerer World Trade Center.

Jeg brugte 2 timer på toppen og det gik alt for hurtigt, udsigten var Empire State Building er bedre en fra Rockefeller, men i dag var det herfra at New York skulle opleves.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar