10 september, 2006

Shakira i Madison Square Garden

Det har været en hektisk start på New York for mig, jeg ankom midt på eftermiddagen fredag og skulle samme aften til koncert med Shakira i Madison Square Garden.

Madison Square Garden er nok verdens bedst kendte arena så jeg føler mig heldig at jeg kunne kombinere at opleve denne med en koncert med Shakira. Madison Square Garden virker meget intim og jeg har netop slået op at der til koncerter kan være ca. 20.000 publikummer, så det er nok forklaringen på at det så ud som om alle var tæt på scenen.

Opvarmningen var Wyclif fra The Fugees og der var gang i ham, han spillede guitar som Jimmi Hendrix og blandende med mange forskellige stilarter. Han sluttede af med et par Fugees numre og lavede selvfølgelig også nummeret med at kravle op på balkonen og ud i blandt publikum (det gjorde han også i Forum da vi var inde og se The Fugees).

Selv om Wyclif varmede godt op under publikum steg stemning mange grader da en tændt Shakira indtog scenen. Jeg tror også New York er stedet at opleve hende, for 80% af mine med-publikummer var af latin amerikansk oprindelse og derfor var de fleste numre også på spansk (tror jeg nok), men det gjorde ikke noget for der var energi og musikken var stadig på toppen.

Shakira har svært ved at stå stille og jeg kan vist bedst beskrive hende som et yndefuldt legebarn, hun kan simpelthen bevæge sig som få og hun har det fantastisk sjovt imens hun gør det.

Alt i alt en super koncert og den optimale måde at starte et par dage i NYC.

Kombinationen med Madison Square Garden på toppen og Penn Station under jorden virker fantastisk, i løbet af 5 min. var jeg ombord på et tog og på vej tilbage til hotellet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar