10 september, 2006

US Open

Laura (og Sune) havde skaffet mig billetter til Super Saturday i US Open og det var en fantastisk oplevelse. Jeg har tidligere været til Copenhagen Open et par gange og US Open er mange gange større.

At se tennis live er helt anderledes end på TV, der sker så meget andet en det man kan følge på skærmen.

Jeg var en smule forsinket fordi jeg skulle rundt om Manhattan først, men nåede frem til herrenes anden semifinale mellem Roddick og Youzhny. Roddick var selvfølgelig favorit og på hjemmebane, men jeg synes nu Youzhny havde meget godt fat i Roddick til tider, men Roddick vandt alligevel overbevisende.

Efter herre semifinalen var det tid til at gå på opdagelse US Open byen og jeg nåede også ind at se det sidste parti af herrenes double finale som Damm og Paes vandt over Bjørkman og Mirnyi.

Så var det tid til dagens store oplevelse damernes single finale mellem Sharapova og Henin-Hardenne. Der blev spillet tennis af meget høj klasse og en spændende match som faldt ud til Sharapovas fordel.

Dagens bonus var Martina Navratilovas afskeds kamp, som meget passende var en finale i mixed double i US Open. Hun har spillet tennis al den tid jeg kan huske og hun har faktisk været professionel tennis spille lige så lang tid som jeg har levet. Hun og hendes makker Bob Bryan tværede deres modstandere og vandt uden problemer.

Efter en lang dag og spændende dag under åben himmel og solskin tog jeg subwayen tilbage til hotellet hvor jeg har sovet mange timer og er nu klar til at indtage New York igen, hvad jeg skal se har jeg ikke besluttet endnu, men solen skinner igen i dag så det skal være noget udendørs.

Opdatering (24/7/2007): Jesper H. har fundet nedenstående sammenklip af de 2 vindere af (nu) sidste års US Open.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar