19 september, 2006

The Lab and The Farms

I går kørte jeg på egen hånd til Immunology Consultants Laboratory hvor både min fætter og onkel slår sine folder. Det var rigtig rart at se "the lab" som jeg har hørt referencer til i mange år og aldrig rigtig fået set. Jeg vil ikke komme nærmere ind på hvad det er der produceres, hvis det har interesse kan I følge linket ovenfor og blive meget klogere end noget jeg kunne få flikket sammen.

Efter besøget på lab'et kørte vi ud forbi Lenegaard for at se på kyllingerne som er grundlaget for noget af produktionen på lab'et. Fra Lenegaard kørte vi videre til Kingsgate Ranch hvor min onkel har sine Hereford køer gående, det er flotte dyr og et smukt område at færdes i.

Vi sluttede dagen på en rigtig god kinesisk restuarant i Newburn. Der er stor forskel på kinesiske restuaranter i USA og Danmark, jeg mener engang at have læst at det er fordi de fleste kinesiske restuaranter i Danmark dækker det cantonesiske køkkken og her i USA er det szechwan'ske køkken - og jeg kan meget bedre lide kinesisk mad herovre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar