22 september, 2006

San Geronimo

Da jeg sidst var i USA til min kusines bryllup, for 13 år siden, kørte jeg med mine forældre og søster fra Los Angeles til Portland og passerede på turen San Francisco. Under vores ophold i SF spillede jeg en golfbane som min mor kunne huske lå på "Sir Francis Drake Blvd" og som sikkert hed "San Geronimo"

For sjov skyld kørte jeg efter denne og fandt den uden problemer. Som sædvanlig holdt min tidsplan ikke helt og jeg ankom lidt sent i forhold til at nå 18 huller, men pro'en forsikrede mig om at jeg snildt kunne nå det.

Så afsted i golfcart og efter 2 huller var der kø, derfor slog jeg mig sammen Chris, en lokal spiller og han var fantastisk sjov og fik os hurtigt vinket igennem et par langsomme bolde. På hul 10 var der igen kø og derfor lavede vi en 4-bold med et par mexicanere.

Jeg spillede ganske godt på de fleste huller, men havde også nogle katastrofer, men selskabet var hyggeligt og der blev snakket meget undervejs.

Det er sjovt at spille sådan en bane som man stort set har glemt, men hvor der af og til kommer glimt tilbage af hvordan man klarede hullet sidst man var der. Jeg kunne også huske banens signatur huller, det var i det hele taget et godt gensyn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar