22 september, 2006

Kyst og Redwoods

I går var en transport dag hvor jeg primært skulle komme tættere på San Francisco, men der er så meget at se på at man hurtigt bliver distraheret.

Dagen startede med lidt morgengus fra Stillehavet, men jeg kunne se at jeg kørte mod blå himmel og inden længe var det sol fra skyfri himmel.

Stillehavet er imponerende og kyststrækningen på Oregons vestkyst er svær at beskrive som andet end køn.

På et tidspunkt krydsede jeg grænsen til Californien og ikke længe efter kørte jeg på en fantastisk highway der kørte igennem en skov bestående af kæmpe Redwoods. Jeg var inde på et information center og de anbefalede en lille omvej via "Avenue of the Giants" og det var en gigantisk oplevelse.

Man føler sig virkelig lille i selskab med Redwoods, disse ældgamle skove er eventyrlige og jeg slet ikke forestille mig hvordan det har virket på de første settlers når de har skulle forcere en sådan skov. Redwoods står tæt sammen selv om mange af dem er næsten 100m høje og skaber en nærmest katedral agtig stemning inde i skoven.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar