01 december, 2005

Nyt kamera SONY DSC-H1

I eftermiddag var jeg forbi Kamerahuset og købe et Sony DSC-H1 digital kamera. Indtil videre opfylder det alle mine forventninger og de er store. Jeg har været meget i tvivl om jeg skulle købe det med Sonys dårlige opførsel på det seneste, men resultatet blev alligevel at dette kamera opfylder alle mine ønsker på nær et eneste nemlig at det bruger MemoryStick flash ram.

Kort fortalt er det et 5,1 megapixel kamera med 12x optisk zoom Betjeningen foregår via drejehjul og knapper som alle kan nåes med en enkelt hånd. Det har både en 2,5" lcd skærm og søger også med lcd display. Og så bruger det 2 stk. AA batterier. Det er ikke det mest kompakte kamera, men der er jo grænser for småt 12x optisk zoom kan blive.

Jeg ser frem til at tage mange billeder med dette kamera og I vil have glæde af det i mine billdgallerier.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar