06 december, 2005

Julebryg nr. 11 - 18

I sidste indlæg om julebryg nævnte jeg at ISO i deres seneste tilbudsavis havde lavet et indlæg omkring deres juleøl. Med lidt Adobe Acrobat hjælp har jeg klippet i online udgaven af denne tilbudsavis og indstikket er nu online, så her er ISOs Julebryg oversigt. Når de skriver at man skal tage det ud og gem, så er lidt klippen i en online udgave vel også dækket ind?  • Carls Jul fra Carlsberg blev drukket som sidste øl på vej hjem fra julefrokosten fredag aften. Jeg har aldrig rigtig brudt mig om denne øl og den er ikke bedre efter 100 snaps og 100 øl. Dette er bare en classic øl med en jule etiket. (drukket 2. december)


  • Julebryg fra Fuglsang, har vist også navnet Stærk Ding Dong? Skiller sig ikke rigtig ud, ikke så meget forskellig fra så mange andre julebryg. Passer dog godt sammen med en sild og en snaps. Havde dog faktisk forventet lidt mere af en julebryg fra Fuglsang, men de har flere forskellige varianter, så det kan være de kommer efter det. (drukket 3. december)


  • ISOs Julebryg fra Brøckhouse. Jeg var lidt nervøs for at dette ville være den samme øl som Brøckhouse egen julebryg, men det er det absolut ikke. Denne øl har meget mere kant, smagen er nærmest lidt brændt, som at spise brændte mandler. Dejlig øl og positiv overraskelse. (drukket 3. december)


  • Julebryg fra Svaneke Bryghus er en rigtig dejlig. Masser af karamelmalt og krydderier gør at den kan drikkes til alle julefrokostens retter. (drukket 3. december)


  • Julebuk fra Søgaards Bryghus er den bedste julebryg jeg har smagt indtil videre. Denne øl samger af jul, der er mange krydderier og nelliker gør at der slet ikke er tvivl om at dette er en julebryg. Man tænker straks gløg, brunkager og en buldrende ild i pejsen. Ganske enkelt en fremragende øl. (drukket 3. december)


  • Hertug Julebryg fra Fuglsang. Som skrevet tidligere, så har Fuglsang flere bud på en julebryg og denne falder mere i min smag. Denne øl har en dejlig sødme som aldrig bliver for påtrængende, hvilket gør den til en let drukket julebryg. (drukket 3. december)


  • Merry Christmas, Happy New Year fra Hancock. Endnu en dejli øl og kommer i en dejlig størrelse flaske på 75cl. Skiller sig ikke voldsomt ud fra midterfeltet, men den blev drukket på et tidspunkt hvor jeg var blevet tørstig igen og den opgave klarede den til fulde. Rigtig dejlig øl i et højt glas når man sidder med benene oppe. (drukket 3. december)


  • 47 fra Carlsberg. 47'eren har altid været en af mine ynglinge. Dette er en meget komplet øl der bare smager godt. Fyldig øl, der holder hvad den lover, smager som den dufter og eftersmagen er lang og dejlig. (drukket 3. december)

En ganske pæn indsats for weekenden, hvis jeg altså selv skal sige det og jeg tror endda der er en enkelt julebryg jeg har glemt. Det var dejligt at se at der var andre der havde bragt gode spændende julebryg med til julefrokosten i Hvalsø og vi kunne dele så vi fik smagt en bred vifte af julebryg.

Kan man lege denne leg med snaps til næste år?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar