09 december, 2005

Vi vandt!

Et råb fra fortiden, det var hvad jeg oplevede her til aften, da jeg gik igennem en mørk sidegade på vej hjem fra Peter.

I sidegaden holdte der en rød Mercedes Vito som jeg umiddelbart gik forbi, men så var jeg alligevel nød til at gå tilbage for at se om jeg havde set rigtigt. Jeg syntes at have set at der stod www.clausborreudafformel1.dk og det stod der faktisk...

Det er da for stort at dette hedgange site stadig har en tilstedeværelse i den virkelige verden. Clausborreudafformel1.dk blev lukket efter at TV2 Sporten overtog transmitteringen af Formel 1 på dansk tv.

Hvilke (forfærdelige) tider da man skulle sidde og slæbe sig igennem Formel 1 med Claus Borre som kommentator. Heldigvis kan man stadig opleve webmasterens geniale kommentarer til Porrens håbløse ligeså på The Wayback Machine.

Sitet nedlagde sig selv tilbage i starten af 2004, efter en vellykket mission, dette indlæg er blot for at hylde et fornemt stykke arbejde. Tak til Brian Laybourn for det store engagement med at drive Clausborreudafformel1.dk og for de gode grin.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar