31 december, 2005

Godt nytår.

Hvilken perfekt måde at slutte et godt år og begynde på et nyt.

Da jeg kom hjem i går aftes lå der en lille seddel om at jeg i dag kunne hente et par pakker på posthuset. Det kom ikke som en overraskelse men rart var det dog at de ankom lige før store-slappe-af-dag, så nu er der fuldt program 1. januar.

De 2 pakker indeholdte nemlig Battlestar Galactica Mini Series og Firefly som jeg bestilte lige før jul på CD WOW!. Jeg køber efterhånden alle mine CD'er på CD WOW! og er også på det seneste begyndt at købe DVD'er der. Det er ligesom med at bruge Mozilla Firefox der er absolut ingen grund til at ikke at bruge dem. Man sparer i gennemsnit 50kr. per CD og de leverer portofrit, eneste ulempe er at man skal vente 7-10 dage på det man har købt.

Battlestar Galactica er netop blevet udnævnt til den bedste tv serie i 2005 af Time.com og for at bruge det for tiden nok mest brugte citat på internettet:

"Most of you probably think this entry has got to be a joke.
The rest of you have actually watched the show."

Battlestar Galactica er fantastisk på alle måder, jeg har snydt lidt og set nogle af afsnittene når jeg har kunnet finde dem på internettet. Basalt set er det en remake af en scifi serie fra 70erne, historien er vist nok den sammen men de har opdateret den og skabt noget enestående. Når man ser Battlestar Galactica kan man ikke andet en blive grebet af historien og miljøet den foregår i.

Jeg venter også på første sæson af Battlestar Galactica som jeg bestilte på CD WOW! samtidig med mini serien og Firefly, så dvd'erne må være lige om hjørnet.

På SciFi Channel er de godt i gang med anden sæson, faktisk halvvejs af sæsonens 20 afsnit, de har holdt pause og cliff hangeren er i en klasse for sig selv og denne tegneserie beskriver nøjagtigt hvordan jeg havde det. Men nu er det snart januar og med lidt held så kan forsættelsen findes på nettet i næste weekend.

Firefly er også en science fiction serie, men som kun kørte en enkelt sæson og jeg mener den vandt en Emmy for bedste tv serie. Denne serie er meget anderledes end Battlestar Galactica og kan bedst beskrives som en blanding af spagethi westerns og Star Trek. Ekstremt underholdende og heldigvis har producenterne nu lavet en spillefilm som forsættelse på serien. Filmen hedder Serenity og har kunnet ses i de danske biografer i en god måneds tid. Den er absoult seværdig og samler serien perfekt op og laver plads til mange forsættelser.

Så jeg glæder mig til det nye år hvor jeg skal først skal se Battlestar Galactica og så Firefly.

Jeg skal dog også have lanceret næste version af Volvo Ocean Race Tracker da bådene stævner ud fra Cape Town på mandag kl. 12:00 for at sejle til Melbourne.

Tak for 2005 og et rigtig godt nytår til alle. Jeg håber at I kan se frem til det nye år med lige så stor spænding som mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar