08 januar, 2006

What the frack?

Som nævnt tidligere var denne weekend ventet med længsel efter Battlestar Galactica sluttede første halvdel af anden sæson med en voldsomt nervepirrende clifhanger, så var det endelig tid til forsættelsen.

Forsættelsen lever fuldt op til forventningerne, men den slutter med endnu en clifhanger og ingen afklaring på noget som helst."To be continued" endnu engang og det er vel i og for sig helt i orden af holdet bag Battlestar Galactica gerne spreder sig over flere afsnit for at undgå at skulle beskære de enkelte historier så de passer ind i de 42 minutter et afsnit varer og måske miste vigtige nuancer som de kan bygge videre på i efterfølgende afsnit.

Og så er der jo kun 7 dage til næste afsnit... I mellemtiden vil jeg lytte til Ron Moores (Executive Producer) podcast hvor han kommenterer ugens afsnit imens han sidder og ser det, hvilket er mægtigt underholdende og giver en masse baggrundsviden både om hvad der skal til for at producere en tv serie og selve Battlestar Galactica historien.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar