01 december, 2005

ABN AMRO ONE og ABN AMRO TWO!

Foto fra TEAM ABN AMRO hjemmesiden.

Volvo Ocean Race startede for nogle uger siden og nu er de første både kommet i mål efter første ben fra Vigo i Spanien til Cape Town i Sydafrika. Resultatet var som håbet, bådene fra TEAM ABN AMRO sluttede som deres navne nummer 1 og 2, meget fornemt.

Foto fra Volvo Ocean Race hjemmesiden.

Jeg har fulgt sejladsen tættere end de fleste, både af ren interesse, da VOR er mindst er samme lige så spændende som at følge Formel 1, men også fordi jeg kom til at lave en Volvo Ocean Race Tracker som visualierer bådenes aktuelle placering på et Google Maps kort og der har indtil videre skullet opdateres cirka hver 6. time. Nu mangler jeg bare at gøre opdateringen automatisk før næste ben af VOR, så jeg kan læne mig tilbage og nyde denne fabelagtige sportsbegivenhed.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar