13 april, 2010

USA 2010 - US Masters

Søndag skulle jeg hente bilen som skal bringe mig til min kusine i San Diego. Det viste sig at være en Hundai Elantra, kategorien jeg lejede i hed "Ford Fusion or similar" og jeg havde absolut håbet på en Fusion. Men Elantraen kører nu ganske fint og bagagerummet er nøjagtig stort nok til at holde min golfbag og bagage (jeg pakker ikke let), skal forsøge at tage et bringe et billede ved lejlighed.

Vi havde planlagt at gå en tur i terrænet omkring stedet vi boede, men søndag var finale dag i US Masters og det endte med at vi hang i lejligheden og så Masters i stedet. Fabelagtigt at kunne se Masters uden at skulle være sent oppe.

Tillykke Phil, godt spillet og nogle mester slag når det galdt.

Min fætter kørte hjem sidst på eftermiddagen, så han kunne komme hjem og lægge børn i seng. Jeg blev i Bend endnu en nat.

Aftenen brugte jeg på en ekspedition til Safeway, et amerikansk supermarked er en turist attraktion i sig selv, det er så anderledes fra de supermarkeder vi har i DK. Udvalget er større, dågnåbent, mange spændende produkter som vi ikke ser hver dag og en service hvor "kassedamen" putter varene direkte i poser, så man bare skal koncentrere sig om at betale.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar