10 april, 2010

USA 2010 - Golf i Bend

JG og jeg kørte fra morgenstunden afsted mod Bend hvor Marie og JG har en ferielejlighed og hvor vi vil tilbringe weekenden.

Bend ligger på den anden side af The Cascades (bjergkæden der går ned igennem Oregon) så køreturen dertil var rigtig flot, med nogle fantastiske udsigter til Mt. Washingon, Three Sisters og Mt. Bachelor. Det højeste punkt vi passerede var ca. 1500m og Bend ligger i ca. 1100m.


Marie havde sørget for teetid til os på Widgi Creek Golf Course så ved ankomst strøg vi ud og spillede golf.

Vejret var i top, området Bend ligger i bliver kaldt højlandsørken og selvom temperaturen i skyggen kun var omkring 10 grader (og det havde været -7 grader om natten) så kunne JG gå rundt i t-shirt uden at fryse  fordi solen havde lidt magt og præsenterede en dejlig forårsdag for os - jeg havde dog en ekstra trøje på.


Efter første hul på min tur her i USA var jeg en under par, så det var en rigtig god start. Formåede endda at holde mig under par et par huller og runden endte helt hæderligt. Banen var i rigtig god stand og rigtig sjov at spille, der var mange smalle huller omkranset af fyretræer.

Aftensmad spiste vi på et lokalt bryggeri, hvor vi fik en god burger og jeg fik mulighed for at smage på en stribe forskellige øl, heldigvis i ikke alt for store glas så det var til at overskue.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar