13 april, 2010

USA 2010 - Bandon Dunes

Jeg stod tidligt op for at køre til Bandon Dunes, en køretur på ca. 6 timer og jeg havde tee tid kl. 15:10.

Bend er stedet hvor man i løbet af 3 dage kan opleve alle slags vejr, da vi ankom var det sol og blå himmel, overskyet dagen efter og med regn over slud og til sidst sne. Søndag overskyet, regn og isslag om aftenen.


Så da jeg kom ud til bilen var den dækket af 3-4mm is, det tog lidt tid at få fjernet is, men vejret var nu godt og solen var allerede fremme.

Køreturen til Bandon går over bjergpas, igennem dale og til sidst igennem klit landskab ud til kysten. Vejret holdte hele tiden med sol, så naturen, for det meste skov og bjerge, præsenterede sig fra sin bedste side. Jeg har ikke taget nogle billeder, scenerierne er for store til at rigtig at kunne fange på billeder.


Jeg ankom til Bandon Dunes i god tid og checkede ind i klubhuset hvor jeg skal overnatte i nat. Det var muligt at få en tidligere tee tid og efter en hurtig omgang på driving range var jeg klar til at slå ud på Bandon Dunes.


Bandon Dunes er den bedste golfbane jeg har spillet! Jeg spillede 9 huller sidste gang jeg herovre og det har været en drøm at få spillet en fuld runde. Vejret var omskifteligt, jeg startede i godt vejr, men med en god blæst og efter 4-5 huller slog vejret om til bygevejr. Jeg kom hæderligt rundt, blæst herude på kanten af Stillehavet har stor indflydelse på ens spil.
Bandon Dunes er en links bane, hvilket vil sige at den er lagt i klitterne ud mod havet. Den er ikke smal som mange europæiske links baner (som f.eks. Fanø Links eller The European Club) men stadig udfordrene og men nogle fantastiske huller som er langt i landskabet og med Stillehavet som baggrund.

Jeg har netop været en tur i jacuzzi og sauna og sidder nu i baren og nyder en the med whiskey (skotsk te).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar