07 april, 2010

USA 2010 - Outlets og tulipaner

I går brugte jeg en masse timer i fly, først til Washington DC og efter et kort stop videre til Portland for at besøge faster Lene, onkel Gerrie, Marie og John Gerrie.

Der er intet at berette fra flyveturen, andet end det tager lang tid at komme igennem border and custom control, så 2,5 timers stop i Washington DC er hurtig brugt.

Jeg bor hos min faster og onkel. JG er på forretningsrejse, men Marie kom forbi i formiddags sammen med deres børn for at hilse og vi spiste en god morgenmad.


Resten af dagen er blevet brugt i outlets hvor jeg har købt tøj, næsten alt for meget. For hvad et enkelt par Dockers bukser koster i Danmark har jeg købt 4 par Dockers, 1 par Levi's og to poloshirts - det er en fornøjelse at handle herovre.


Efter tøj indkøbene kørte vi forbi Tulip Festival og så på store marker fyldt med blomstrene tulipaner, 135 forskellige sorter.

Vi er netop hjemvendt fra Famous Dave's hvor vi har spist de bedste BBQ ribs jeg nogensinde har fået.


P.S. og så lå der en pakke til mig da jeg ankom, jeg har haft min fætter til at forudbestille en iPad, så det er mægtig spændende og en mægtig smart ting som jeg leger med når jeg finder tid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar