14 april, 2010

USA 2010 - Pacific Dunes og Avenue of the Giants

Jeg har gået og spekuleret over hvilken bane jeg skulle spille på vejen fra Bandon Dunes og ned til San Francisco, jeg har spurgt mig for og ingen har rigtig villet sige du SKAL spille den eller den bane, så kom jeg i tanke om at jeg burde spille Pacific Dunes. Bandon Dunes er et golf resort hvor der er 3 baner og alle er klasse baner.


Så jeg stod tidligt op, det skulle jeg alligevel for at ringe og høre om de havde en tee-tid til mig på Pebble Beach til dagen efter og det havde de heldigvis (juhuuu) og gik som den første ud på Pacific Dunes i en smule støvregn.

Pacific Dunes er nu den bedste bane jeg har spillet, på hver eneste tee-box måtte jeg sige wauw. Hvert eneste hul er mesterværker, sværhedsgraden er højere en på Bandon Dunes og hele sceneriet med klitter og Stillehavet i baggrunden er fantastisk. Greens var svære og jeg fandt aldrig helt ud af hvordan jeg skulle putte dem, så det blev en middelmådig runde, men jeg nød hvert eneste øjeblik alligevel.

Der er et godt stykke vej fra Bandon Dunes til Pebble Beach, så jeg brugte resten af dagen på at få kørt så meget af den distance som muligt, dog med en lille omvej via Avenue of the Giants.


Avenue of the Giants er et magisk sted, her kører man på en landevej der snor sig ind imellem de store redwoods som tårner sig op over dig. Jeg kørte og turen sidst jeg var herovre og det er stadig lige imponerende.

Man føler sig virkelig lille når man kigger op i toppen af træer på 80-100m.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar