20 april, 2010

USA 2010 - Torrey Pines Golf Course

Min kusine og jeg havde planlagt dagen, men med mulighed for at ændre planer hvis jeg fik mulighed for spille Torrey Pine Golf Course.


At få tee tid på Torrey Pine er kompliceret og jeg har ikke helt forstået proceduren endnu, men man har altid muligheden for blot at møde op og se om der bliver en ledig tid, chancerne er ret gode hvis man kun er en enkelt spiller.Melding var at der villle gå ca. halvanden time, så jeg besluttede at vente og få lavet lidt træning. Godt en times tid efter jeg var ankommet blev jeg kaldt til starteren og han havde sammensat en bold med 3 andre enkelt spillere, hvilket passede virkelig godt, så bliver der snakket meget på kryds og tværs.

Det var med lidt nervøsitet at jeg slog ud på første hul, men det gik godt og vi kom alle godt afsted.Torrey Pines er endnu en af de baner der er i en klasse for sig selv. Det er en cliff-top bane (ligesom Pebble Beach) og der er udsigt til Stillehavet fra alle huller.Vejret var i top og selskabet var rigtig godt, så selvom banen var svær og min runde var lidt under middel så var det en rigtig god dag.

Det var ellers let at blive distraheret, det ligger en flyvestation tæt ved banen og ca. hvert 10. minut kom der militærfly eller helikoptere lige hen over hovedet på os - de larmer men er imponerende maskiner at kigge på.


2 kommentarer:

  1. Lige et hurtugt spoergsmaal. Hvilket kamera havde du med paa turen?

    SvarSlet
  2. Mit gode gamle Sony DSC-H1 som bare ikke vil blive slidt op eller gå i stykker så jeg kan give mig selv lov til at købe nyt.

    SvarSlet