02 september, 2011

USA Vest 2011 - dag 6

Igen tidligt op for at se solen stå op, denne gang over Monument Valley og heldigvis skulle vi blot bevæge os ud på værelsets altan. Det er rigtig hyggeligt at sidde og se solens stråler bryde igennem og ramme monumenterne og opleve hvordan alting tager farve.


Efter en hurtig morgenmad hoppede vi i bilen og kørte tilbage til Grand Canyon, denne gang til nordsiden. Nordsiden ligger højere end sydsiden og giver mulighed for nogle meget imponerende views hvor man også kan se ud over højsletten på sydsiden.

Køreturen op til nordsiden var også en oplevelse, lange stræk af enge mellem tæt skov og snørklet bjergkørsel.


Efter at have spist frokost på kanten og nydt den store udsigt tog vi et hurtigt kig på uret (som er svært at finde ud af når man kører frem og tilbage mellem 2 stater med forskellig tidszone) for at se om vi kunne nå til Bryce Canyon. GPS'en fortalte at vi måske lige netop kunne frem til solnedgang, så det blev planen og vi kørte mod Bryce Canyon.Vi kørte ind i Bryce Canyon med et kvarter til solnedgang, parkerede bilen og gik en tur ned igennem klipperne imens skymringen lagde sig over Bryce Canyon. Bryce Canyon er helt forskellig fra Grand Canyon og Monument Valley. Det var en stejl tur både ned og op, men at få lov til at gå rundt blandt disse orange formationer, gennem snævre passager og kig ud over resten af Bryce Canyon i solnedgangen var en fantastisk. 


Nu er vi nået til den ikke planlagte del af ferien, vi skal være i Napa Valley om 2-3 dage, hvilket vil sige at vi skal tilbagelægge omkring 1200 miles.

2 kommentarer:

 1. Hej Laust og Else.
  Så tilfældigt et billede på FB, så jeg smed hvad jeg havde i hænderne (min morgenmad, så du er vigtig)og har nu læst din blog, som sædvanlig har du tjek på sagen, rigtig god læsning - specielt fordi jeg selv har været de fleste af de steder du beskriver, både med ord og billeder - USA er vel et af de bedste lande at rejse i, der er dejligt højt til loftet.
  Glæder mig til at følge Jeres tur videre rundt i "det vilde vest".
  Kærlig hilsen til Jer begge.
  Robert.

  SvarSlet
 2. Der er ihvertfald god plads herovre og masser at se på.

  Håber du nåede tilbage til morgenmaden, jeg vil ikke have siddende på mig at du går rundt og sulter ;-)

  SvarSlet