11 september, 2011

USA Vest 2011 - dag 14

Ikke meget at fortælle, rejsedag fra San Francisco til New York.

Vi kom dog "tilfældigt" forbi 1 Infinite Loop og så skal der selvfølgelig tages et billede.


Turen til NYC forløb glat, på nær at man jo kun har den spænding man selv skaber og jeg fik tjekket sikkerhedskontrollen i lufthavnen da jeg havde glemt at flytte min lommekniv fra håndbagagen til min indtjekkede bagage. Den fandt de selvfølgelig og så skal der jo snakkes lidt, heldigvis havde jeg ikke den ringeste ide om at jeg havde den i min taske så jeg må have set tilpas flov/overrasket ud da han viste mig den til at der ikke var de store problemer og jeg fik lov til at sende den hjem med post.

Til gengæld var turen fra JFK lufthavnen til Tribeca noget af en oplevelse, selvom det kun var fredag aften var store dele af det sydlige Manhattan afspærret og bliver nøje kontrolleret af en hær af politi. Så de sidste 300m af vores taxatur tog næsten en halv time, hvor chaufføren måtte køre en stor omvej og vi flere gange havde lysten til bare at hoppe af og gå det sidste stykke - heldigvis er turen fra JFK til Manhattan fast pris så det var kun tid vi spildte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar