11 september, 2011

USA Vest 2011 - dag 15

Elses fødselsdags og den skulle fejres.Laura havde skaffet os billetter til semifinale dagen i US Open, 6. række på center court lige på den ene baglinie - fantastsik og mange tak Laura. Netop som vi ankom til Arthur Ashe stadium åbnede himmelen sig og der faldt en masse vand, så vi frygtede lidt at alt ville blive aflyst. Heldigvis var det ovre på kun 10min og da vi havde fundet vores pladser var de allerede igang med at tørre banen, en ganske interessant process at følge med i.

Lidt forsinket gik dagens første kamp i gang, mellem Djokovic og Federer, Djokovic er forsvarende mester men det var hurtigt tydeligt at publikums favoritten var Federer og også vores favorit.
En lang, næsten 4 timer, fantastisk kamp med 5 sæt og hvor Federer havde 2 matchbolde i eget parti og alligevel lykkedes det Djokovic at vende kampen og få sejren.

God underholdning på helt enestående pladser, en oplevelse der kommer til blive husket i meget lang tid.

Aftenen tilbragte vi på WD-50, en super restaurant hvor ikke alt på tallerkenen tager sig ud for det det er, endnu en super oplevelse. 7 retter og det løse, meget kunstnerisk så her er et par billeder.

En af forretterne: is med bagelsmag, støv af røget laks og hård smøreost.

En af desserterne: eksplosion af smag..
På vej hjem til Tribeca følte vi os pludselig omringet af 1000-vis af motorcykler, kørende på vejene og parkeret lige så tæt over det hele. Vi spurgte en politimand i området og han fortalte at det er en 9/11 tradition for bikere at køre på tværs af landet og kører forbi Ground Zero.

Ground Zero er ved at være klar til søndag, f.eks. er det ny One World Trade Center blevet klædt i røde, hvide og blå lys. Der mangler stadig 40 etager og en antenne på omkring 100m på dette hus før det står helt færdigt.Ingen kommentarer:

Send en kommentar