19 juli, 2005

Lauryn Hill på Havnescenen

Claus skrev for noget tid siden om vi ikke skulle se Lauryn Hill og efter lidt chat frem og tilbage blev det en aftale. Koncerten viste sig også at være premieren på den nye Havnescene som er en stor tømmerflåde med tag som kan placeres rundt omkring i Københavns Havn. Her til aften var den placeret i havnebasinet ved Nordre Toldbod.

Opvarmningen var Camille Jones og hun gjorde en god figur, selv om lydniveauet gjorde det svært helt at høre nuancerne i musikken. Men jeg skal ud og have købt hendes seneste cd, der var virkelig gang i hende.


Efter lidt omrokering på scenen var det endelig tid for Lauryn og hendes kæmpe band (ca. 15 musikere og kor) at indtage den Havnescenen. Igen var blev der spillet højt og måske lidt højere en anlægget kunne klare, det var i hvertfald svært at høre Lauryn, det var faktisk blevet anonceret inden hun gik på scenen at hendes stemme var slidt efter den lange tour. Om det var anlægget eller stemmen der manglede var svært at høre.

Men efterhånden som tusmørket sænkede sig over Nordre Toldbod blev enten anlægget justeret eller stemmen varm og koncerten endte som en kæmpe oplevelse.

Kudos til personen der hoppede i havne basinet og nåede helt over til scenen før sikkerhedspersonalet opdagede det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar