07 juni, 2005

Grundlovsdag

Det er blevet en tradition at Lars inviterer drengene fra gymnasieklassen ud at sejle på Grundlovsdag og i år var ingen undtagelse.

For første gang var vejret ikke med os, det var overskyet men det regnede dog ikke og lidt frisk vind gør det jo kun sjovere at være ombord på en sejlbåd. Sidste år var det omvendt, høj sol og ingen vind hvilket skabte lidt problemer med at holde vores aftaler i havnen.

Jeg har kigget lidt i mine arkiver her på sitet og det ser ud til at jeg aldrig rigtg har skrevet om vores tradition eller offentliggjort billederne fra dem, men det forsøger jeg så at rette lidt op på nu.

Deltagerne var i år Lars, Anders, Henrik, Ulrik, Kristian og undertegnede.

Kristian er ikke fra gymnasieklassen, men var med på et afbud fra enten Claus eller Thomas som begge var optaget af deres sønner.

Tillykke Pernille og Thomas med den nye lille Thomas.

Folk mødes på havnen, lidt for tidligt for dem der holder Roskilde i gang om natten og der rigges til. Lars er skipper og vi andre er lakajer. Når skibet er klar sejler vi op i fjorden og finder et sted hvor der er læ, i år var det i vigen inde under Boserup.

Menuen var i år sild og snaps, røget makrel og sild, frikadeller, leverpostej, spege- og rullepølse. Tilsidst forsøgte vi at presse en smule ost ned. Skipper havde været en tur over Fyn for nylig og taget en kasse blandet øl med fra Refsvindige, rigtig god ide.

Tiden gik med snak og en enkelt tur i vandet.

En rigtig dejlig dag på trods af at Skipper ikke ville være med til at trimme båden til at slå vores hastighedsrekord.

Jeg har fundet billderne fra de tidligere år frem og de kan nu ses her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar