14 juni, 2005

Uskyldig!

Var ude og installere Roberts computer og på vej hjem stod jeg og ventede på linie 40 på Christians Brygge. Selvom jeg stod med hovedtelefoner på og lyttede til det seneste Adam Curry podcast kunne jeg tydeligt høre at der blev spillet høj musik i en lejlighed overfor. Klokken var 23:30 og så tænker man jo altid fed nabo.

Efter et stykke tid gik det op for mig at det var ene Michael Jackson numre der blev spillet og så kommer man jo automatisk til at tænke på retsagen mod ham. Seneste jeg havde hørt var at nævningene stadig voterede, men tænkte ikke nærmere over det.

Da jeg kom hjem og kiggede igennem mine blog feeds på Bloglines så jeg følgende overskrift på DR.

Ikke-skyldig
og
Michael Jackson er uskyldig

Så falder ti-øren (det må efterhånden være en 25-øre) og jeg sender en venlig tanke til dem der fejrede frikendelsen yde på Bryggen.

Når jeg tænker over det så er det den afgørelse der gør mig bedst tilpas. Jeg har hele tiden håbet på at Michael Jackson var uskyldig, men har været noget i tvivl om det ville være muligt for ham at få en retfærdig retsag. Nu håber jeg der bliver fred så Michael Jackson kan få afklaret sine økonomiske problemer og måske igen begynde at lave sin fantastiske musik.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar