16 juni, 2005

Hvad skete der med Hancock Hvid Cola?

Det er blevet vældigt populært at skrive et indlæg om cola og fordi jeg, siden vi var i Aalborg for at se Kylie og besøge min kusine, jævnligt har haft lyst til at drikke en "Hvid Cola" fra Hancock bryggeriet i Skive, så er dette indlæg blevet til.

Min fars familie kommer fra Skive og når vi besøgte mine bedsteforældre på Marienlyst er en af de ting der står klarest i min erindring det at drikke en hvid cola. Selvom hvid cola smagte, som jeg husker det, som de fleste andre colaer, f.eks. Pepsi, Jolly Cola (et fan indlæg) eller for den sags skyld Coca Cola, så var den noget at det mest eksotiske man kan forestille sig, den var uden farve og lignede en dansk vand når den var hældt op i et glas.

Grunden til at jeg nu jævnligt tænker på Hancocks hvide cola er fordi vi; min søster Anne Marie, kusine Marie og fætter Chresten kom til at tale om denne fantastiske drik fra vores barndom og hvor ærgeligt det er at den ikke længere produceres.

Men nogle gange hælder jeg Pepsi op i et glas, lukker øjnene, sætter glasset til munden, drikker en mundfuld og så er det faktisk næsten lige så godt...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar