15 juni, 2005

GOLF = Girls Only, Lads Forbidden?

Sad og zappede kanaler søndag aften og kom forbi svensk tv og opdagede at de, åbenbart, sender LPGA af og til. Jeg kom ind på et tidspunkt hvor der kun var 2 huller tilbage og jeg blev hængende, damegolf har jo altid været stedet, hvor man kan se brilliant teknik. Det hjalp selvfølgelig også at Michelle Wie var med i runner-up bolden. Annika Sörenstam vandt turnering men Michelle Wie spillede sig op og blev nummer 2.

Selvom Michelle Wie kun er 15 år er hun allerede et fænomen i golf verdenen. Jeg blev først introduceret til hende i et interview som 60 Minutes bragte, for nogle år siden, i forbindelse med at hun havde vundet en eller anden turnering.

Så i dag faldt jeg over denne artikel i Jyllands Posten hvor de skriver at hun har mulighed for at kvalificere sig til U.S. Masters og også en chance for at kvalificere sig til British Open.

Og hun er kun 15 år gammel og figurer stadig som amatør, men Tiger (og Thomas selvfølgelig) vær beredt på, at gå op af hul 18 på Augusta National 1 slag efter Michelle Wie - eller er det for langt ude?

Og et hurtigt lille citat fra hendes interview i 60 Minutes i forbindelse med om hun gerne vil vinde U.S. Masters.

"Would she like to win it? ?Yeah, I?d love to,? says Michelle. ?But I think the green jacket?s a little bit out of fashion, you know??

Ingen kommentarer:

Send en kommentar