21 juni, 2005

Podcasting autoradio

Det må være lige oppe over at DR begynder at stille nogle af deres radioprogrammer til rådighed som podcasts og så i sidste uge havde Aldi denne bilradio (Roadstar CD-655USB)på "tilbud" for 699,-

Den ligner udmiddelbart en almindelig bilradio men hvis man kigger yderst til højre kan man se 2 porte der normalt ikke er at finde på bilradio.

Den øverste port kan læse SD flash kort og den nederste er en USB port hvor man direkte kan tilslutte sin MP3 afspiller, USB memory stick eller transportable harddisk. Derudover kan cd-afspilleren selvfølgelig læse brændte cd'er med MP3 filer og understøtter ID3 tags som bliver vist i displayet og bør gøre det lettere at navigere rundt i en stor samling musik/podcasts.

Denne ide synes jeg er så elegant at jeg faktisk overvejede at købe denne bilradio og det selvom jeg ikke har en bil. Med denne radio bliver den umiddelbart muligt at høre podcasts som om det var radioprogrammer i sin bil, det er jo ikke altid man har lyst til at sidde med øretelefoner i ørene.

Da jeg var ned i min lokale Aldi for et par dage siden var der stadig en kæmpe stak af disse radioer tilbage, så det ser ud som om Aldi er et splitsekund for tidligt ude med at pumpe denne radio ind på den danske marked. Men mon ikke det vil ændre sig så snart Danmarks Radio begynder at røre på sig.

Da jeg fandt links frem til at fylde i dette indlæg fandt jeg producentens hjemmeside for radioen og der ser det ud til at det faktisk er en Grundig radio, så måske man skulle overveje at købe en alligevel til at have på lager?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar