29 maj, 2005

Tillykke Victoria og John

I går, lørdag, blev Victoria og John "endelig" gift. Det skete på Københavns Rådhus og selv om det var i sidste øjeblik nåede jeg heldigvis frem til vielsen.

Efterfølgende var der reception på Dansk Vincenter hvor der blev serveret frokost i dejlige omgivelser. Vejret var høj sol og derfor foregik det meste af dagen udenfor mellem drivhusene og vinmarkerne.

Det hele gik op i en højere enhed da Paradis Is dukkede op medbringende en vogn fyldt med dejlig is, lige i tide til at køle alle ned.

Fra gymnasieklassen deltog Lars og Sune, som surprise gæst, og en jeg ikke har hilst på i lang tid, var Nissen også mødt op - det var godt at tale lidt "gamle" dage.

Som traditionen byder blev der danset bryllupsvals, klippet sokker og kastet brudebukket. Til alt held fik Sune og jeg skubbet Mette ud på pladsen så hun kunne gribe bukketten, så også et tillykke til Mette og Lars.

Endnu engang tillykke til Victoria og John og tak for en fantastisk dag - al hel og lykke fremover og der er ingen undskyldning for ikke at deltage i julefrokosten i år...

Som, næsten, altid havde jeg mit kamera med og fik taget lidt billeder som kan i billed albummet Victoria og Johns bryllup.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar