29 maj, 2005

Billetter til Curstis Stigers i Operaen

Dette indlæg har jeg måttet sidde lidt på, før jeg kunne offentliggøre det, men jeg fik billetter til Curtis Stigers optræden i Operaen i forbindelse med denne års Copenhagen Jazz Festival.

Jeg glæder mig som et lille barn, ikke kun fordi på grund af Curtis Stigers men også fordi det bliver min første oplevelse i det nye operahus. Jeg har en gang tidligere hørt Curtis Stigers synge, det var da han optrådte sammen med Chris Minh Doky i Pumpehuset for nogle år siden. Det var en konge oplevelse som jeg var heldig at dele med Pernille og Claus.

Grunden til at jeg først har kunnet offentligøre dette indlæg nu, er at min søster og jeg ville give vores mor en billet i fødselsdagsgave. Tillykke mor, med fødselsdagen i fredags.

Det bliver en rigtig familie udflugt, da der er købt billeter til alle: mor, far, Anne Marie, Thomas og undertegnede.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar