02 maj, 2005

Det, er da en 94'er

Da jeg i dag cyklede, igennem Skt. Annæ Passage mod Bredgade, bemærkede jeg et grønt cykelbud der lagde sig tæt på hjul efter mig. Selv om jeg sænkede farten gjorde han det samme, meget spøjst.

Jeg sænkede farten mere og mere for til sidst at holde helt stille og så sagde han, med tyk fransk accent, "Det, er da en 94'er?".

Hvortil man jo kun kan svare, "?".

Men det viste sig at være min cykel han talte om. Cyklen er en Marin mountainbike monteret med city dæk, jeg har købt brugt af Robert (fra Teesen Cup Masters) - og altså åbenbart fra 1994. Robert mener dog at den rent faktisk er fra '91, men er ikke helt sikker.

Cykelbudet sluttede vores korte samtale med, "Det var en dejlig cykel, den kan du godt være tilfreds med. Det er altid spændende at se på antikke cykler. Hav en god dag.".

Med et smil på læben drejede jeg til venstre og budet til højre. Det er rart at se at cykelbudene holder deres rygte ved lige og ikke bekymrer sig om ensretninger, som I måske ved så er Bredgade ensrettet væk fra Kongens Nytorv.

Jeg har endnu ikke helt fundet ud af hvordan jeg skal fortolke det at køre på en antik cykel, men lidt stolt er man da vel over sin lilla Marin mountain bike.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar