16 maj, 2005

Nyt Teesen Cup site

Hjemmesiden for Teesen Cup'en har længe trængt til en opdatering af både design og teknologi.

Og med årets turnering stående for døre har i de seneste uger konvereteret det eksisterende site fra en hjemmelavet løsning til at nyhedsdelen nu kører i en Pebble blog. At benytte Pebble betyder at sitet med et er blevet let at opdatere med nyheder og kommentarer til hvad der sker i Teesen Cup Masters regi. Samtidig giver det mulighed for interesserede at abonnere på nyhedsstrømmen some et RSS feed.

I forbindelse med konverteringen har jeg lavet et nyt Pebble theme så sitet ikke længere ligner en Pebble blog. Jeg arbejder stadig på udseendet og er efterhånden ved at være ganske tilfreds med resulatet, men der er et stykke vej endnu - især med at få det til at se rimeligt ud i IE.

På det nye site har jeg linket til et Flickr galleri jeg har oprettet til formålet. Flickr.com giver primært en let metode at bringe "live" fotografier til hjemmesiden, da det er muligt at opdatere en Flickr billedstrøm direkte fra sin foto-mobil og billederne på sitet bliver opdateret med det samme. Samtidig er det også muligt at abonnere på en Flickr strøm via et RSS/Atom feed.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar