28 januar, 2007

Er I klar, Roskilde?

Hvis det er gået nogens næse forbi, så kunne Gaffa i onsdags fortælle at Red Hot Chili Peppers har skrevet på deres hjemmeside at de kommer og spiller på årets Roskilde Festival. Af bitter erfaring har jeg efterhånden lært ikke at stole blindt på hvad Gaffa skriver, men der gik heldigvis ikke lang tid før festivalen selv kunne give offentliggøre nyheden.

Den virkelige nyhed her, er ikke så meget at Red Hot Chili Peppers kommer og spiller på festivalen, men mere den at med denne anonceringen har Roskilde Festivalen skudt den dejlige periode igang hvor de af og til kaster os et ben i form af et endnu et par bands vi kan høre på årets festival. Hmm, der er kun 5 måneder tilbage, gode tider.

Desværre hænger Roskilde Festivalens hjemmeside stadig fast i halvfemserne og tilbyder os ikke et RSS feed med nyheder og signede bands, så vi må nøjes med hyppige besøg på hjemmesiden og deres sporadiske nyhedsbreve.

Til sidst en lille lækkerbidsken, fundet under nyhederne på festivalens hjemmeside, en video fra YouTube med en lille bid af U2s optræden tilbage i 1984.

Der er kun 3 festivaler til de kan fejre 25 års "Roskilde-jubilæum" som ville være et god anledning til at optræde på Roskilde igen - men jeg skal absolut ikke stille mig i vejen hvis de har lyst til at komme forbi tidligere...

Opdatering (et øjeblik senere): I et forsøg på at finde bare et eller andet håndfast på et rygte jeg har hørt i byen, om at Van Halen er blevet genforenet og har planlagt 40 koncerter i 2007 og en af disse skulle være på Roskilde, faldt jeg over Universitets Radions Roskilde Festival side som både lister nyheder og rygter om festivalen - og det har selvfølgelig et RSS feed - det er trods alt bedre end ingenting og så er det inkl. rygter.

Opdatering (31/1): Den anden offentliggjorte kunstner er Björk, det ser ud til at blive en mindeværdig festival (lige som alle de andre).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar