20 januar, 2007

AVG Anti-Virus

Over de sidste par måneder er der enkelte som har spurgt hvilken anti-virus de nu skulle bruge, når AVG Anti-Virus ikke længere var gratis. Først syntes jeg det var et lidt underligt spørgsmål, men efter lidt kiggen på mine forældres maskiner har jeg set at Grisoft har haft pop-ups der fortæller at deres version 7.1 af AVG Anti-Virus ikke længere vil være supporteret og at man skulle opgradere til version 7.5. Grisoft har selvfølgelig prøvet at benytte lejligheden til at få flere betalende brugere og desværre på en måde hvorpå det ikke har fremgået at man faktisk forsat kan bruge den nye version 7.5 ganske gratis.

Det sikreste er at opgradere til den nye version manuelt og det er ganske enkelt.

  1. Gå til http://free.grisoft.com/
  2. Vælg linket "AVG Anti-Virus Free" øverst på siden
  3. Tryk på den orange knap "Download free version" lidt nede på siden
  4. Et stykke nede på denne side er der en tabel med overskriften "AVG Free for Windows installation files" klik på linket herunder.
  5. Download starter, gem filen et sted på din computer
  6. Start installationsprogrammet når download er færdig/li>
  7. Umiddelbart er det bare at trykke "Next" hele vejen igennem
  8. Efter genstart af computeren kører du nu med den nye version

På Grisofts hjemmeside står der faktisk at de i løbet af en kort stykke tid vil give brugerne mulighed for at opgradere automatisk til den nye version blot ved at trykke på en knap, men jeg foreslår nu at I følge vejledningen ovenfor så er I sikre på at I får opgraderet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar