06 februar, 2007

Vi ER maskinen

Krak har i den seneste tid gjort sig uheldigt bemærket med at hive folk i retten for at linke til deres hjemmeside, ja det lyder underligt og det er det absolut også. De forsøger at genoplive begrebet "dybe links", hvilket er absurd fordi danske domstole allerede flere gange har afgjort at der ikke er forskel på links - alle links er lige. Men det kan selvfølgelig være at de håber at noget har ændret sig efter at fogedretten sidste år pålagde Tele2 at gøre det umuligt for deres kunder at følge links til AllofMP3.com.

Set i lyset af Kraks bersærkergang så rammer denne video et tørt sted, den er i sig selv selve essensen af begrebet Web 2.0 og forklarer på bedste vis hvad netop Web 2.0 er.

I stedet for Kraks kort service anbefaler jeg findvej.dk som er et mashup af Google Maps og adresser fra Kort- og Matrikelstyrelsen og et fantastisk alternativ indtil Krak kommer på bedre tanker eller Google lancerer Google Local i Danmark.

"We are the machine" videoen minder i formen om EPIC videoerne som jeg har omtalt her på bloggen tidligere, de er bestemt også værd at bruge nogle minutter på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar