22 oktober, 2007

Sådan Iceman!

I går kørte Kimi Räikkönen (sikke en masse prikker over bogstaverne) sig til verdensmesterskabet i Formel 1 - og tilllykke herfra, det har været ventet længe.

Jeg kan ikke se TV2 Sport og med en sæsonfinale hvor 3 kørere havde mulighed for at vinde mesterskabet, så måtte jeg lukke ned for alle kommunikationskanaler, som kunne komme til at afsløre vinderen, før jeg selv havde muligheden for at se genudsendelsen på TV2 sendt i går. Det lykkedes heldigvis, selv om det ikke var let.

Og hvilket løb, spændende dækker kun knapt. Det var ærgeligt at Hamilton kørte sig selv ud af løbet og tilmed måtte slås med en mekanisk defekt, men Kimi kørte sin chance og vandt løbet på overbevisende vis. Alonso var bare med, han havde ingen muligheder for selv at påvirke resultatet af løbet.

Løbet på Interlagos var den perfekte afslutning på en af de mest spændende sæsoner i mange år og jeg glæder mig allerede til næste år.

P.S. Med Kimis sejr vil man se mig tiere med min Ferrari kasket som min søster havde med hjem til mig da hun og Thomas var i Italien for nogle år siden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar