13 oktober, 2007

rat:a:too:ee

I onsdags var jeg i biografen med Claus og jeg kan se at han allerede har fundet Coco Chanel reklamen med den kønne Kiera Knightly og Joss Stones super udgave af L.O.V.E. - jeg hørte Joss Stone på Roskilde Festival for nogle år siden og det var en af de bedste oplevelser det år, derfor købte jeg hendes bag-katalog dengang og det er stadig i rotation, men det kan godt se ud til at jeg hellere må få opdateret min Joss Stone samling.

Hmm, må hellere komme igang med at skrive om filmen, vi så Ratatouille. Ratatouille er den seneste film fra Disney/Pixar eller hvad det nu hedder - det er stadig lidt uklart for mig om det var Disney der købte Pixar eller om det var omvendt.

Kort fortalt, dette er en film der skal ses!

Også selvom historien må lyde klam for dem der ikke har set filmen. Handlingen drejer sig nemlig om rotten Remy som drømmer om at blive kok - hvilket jo betyder at der er rotter i køkkenet...

Men det er en virkelig god og gribende historie, som er fortalt med alle de teknikker der er mulige i en computer animeret film. Der er ikke nogen komisk sidekick i denne film, kun en fortælling med en fascinerende hovedperson som forfølger sin drøm og man er stadig fantastisk underholdt. Jeg har de sidste par dage gået og overvejet om denne film er begyndelsen på at computer animerede film ikke behøver at være komedier og måske kommer skridtet videre end bare at være en videre udvikling af tegnefilmene.

Som sagt, gå i biografen og se Ratatouille - eller vent til den kommer på Bluray Disc og inviter dig selv hjem til mig for at se den (når den altså engang udkommer på BD).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar