16 oktober, 2007

Gwen Stefani i Forum

I søndags var det tid til en tur i Forum for at høre Gwen Stefani sammen med Pernille og Claus (han har allerede skrevet 2 indlæg om koncerten, Stefanis bassist og Så tæt var jeg på Gwen Stefani i aften.

Hun startede hårdt ud, i fangedragt og hotpants - og jeg er fuldstændig enig med Gwen, det er ved at være tid til hotpants igen!

Men, hun har nogle super hits der virkelig kan få gang i publikum og hun leverede dem med et flot show hvor det var svært at få det hele med. Desværre har hun endnu ikke helt hits nok til at holde tempoet en hel koncert igennem, så der var nogle lidt døde perioder og nogle afbræk hvor alt var sort på scenen - sikkert fordi hun var ude og skifte kostume, hvilket hun gjorde til nærmest hvert nummer.

Gwen Stefani at Forum, CopenhagenGwen Stefani at Forum, Copenhagen

Det var en rigtig god oplevelse, som kun blev bedre af at Gwen bad på et tidspunkt publikum om at dele sig og så løb hun ud til mikserpulten hvor hun gav et enkelt nummer. Det skal hun have ros for, for det var lige der vi stod og kom derfor ret tæt på Gwen som det kan ses på disse billeder. Det var dog lidt spøjs oplevelse fordi lyden jo stadig kom fra højtalerne oppe ved scenen, så hun optrådte foran os men lyden kom bagfra - men stor oplevelse og godt gået.

Gwen Stefani at Forum, CopenhagenGwen Stefani at Forum, Copenhagen

Mine forventninger var højere end de hun leverede, musikken var i orden, men jeg havde nok forventet et lidt mere stilet show ala hendes videoer og det var det desværre ikke - men jeg var nu vældig godt underholdt alligevel.

Jeg har lagt de bedste af mine billeder taget med min mobil på Flickr hvor I kan se dem.

De andre medier har også skrevet om koncerten.

P.S. Fordi jeg lagde mine billeder på Flickr er jeg blevet kontaktet af Vicky som spurgte om hun måtte bruge et af billederne på hendes blog som vist følger No Doubt - men det ser ud som om hun har fulgt hele Gwens turne og om København har hun skrevet dette indlæg Gwen Stefani The Sweet Escape Tour October 14-Copenhagen, Denmark - Forum.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar