11 oktober, 2007

Mere vold med Viggo

I torsdags, var Claus og jeg et hurtigt smut på den nye driving range på Royal Golf, det var godt at få svinget lidt igang igen og meget behageligt fordi måtterne automatisk leverer næste bold. Det er et meget flot anlæg, hvor man står i læ og der er masser af ting at sigte efter ud på selve rangen.

Hovedpunktet for aftenen var dog ikke golf, men en tur i biografen for at se Eastern Promises med bl.a. Viggo Mortensen. Instruktøren er David Cronenberg som også har instrueret A History of Violence som jeg har skrevet om tidligere og de ligner hinanden, langsomme og med meget visuelle voldsscener og nogle gode historier.

Historien foregår i London og Viggo Mortensen spiller rusisk gangster af den hårde slags. Den anden hovedpersonen er en jordemor som forsøger at finde familien til en baby hvis mor dør under fødslen og i den process kommer hun på tværs af den rusiske mafia i London.

Jeg synes det var en rigtig god film og en god historie og Vigge Mortensen spiller som sædvanlig godt. Claus syntes til gengæld at det var spild af tid - så I må tage mit ord for at det er en film der er værd at se.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar