18 oktober, 2007

John Hiatt i Amager Bio

I aften var jeg i Amager Bio for at høre John Hiatt, det er nogle uger siden jeg så en plakat om koncerten og har siden gået og fået overtalt mig selv til at skulle se John Hiatt optræde.

John Hiatt

Det er ret nyt at jeg John Hiatt er kommet på mit musikalske landkort, selvom jeg selvfølgelig kendte nogle af hans numre, men uden at vide hvem der var kunstneren. Hans nummer "Have a little faith in me" blev vist spillet i et afsnit af Battlestar Galactica eller måske var det i et afsnit af Heroes, men ihvertfald en kraftfuld kombination og jeg lavede lidt research på nettet og fandt bl.a. denne video på YouTube.

Et øjeblik efter var jeg forbi CD WOW og købe en greatest hits - og den har jeg virkelig nydt.

Koncerten i aften var en solo koncert, hvilket vil sige at det var én mand med hans guitar og et sæt sange sunget med en stemme, en kombination der gik op i en højere enhed i aften.

John Hiatt spiller Rythm and Blues af den slags der ikke kan forkortes til R'n'B og han har rytme, så meget at et enkelt instrument fint fylder Amager Bio og fænger publikum.

Som jeg vist har skrevet tidligere så er Amager Bio det bedste koncert sted i København, lyden er uovertruffen hvilket også hjælper på sådan en aften.

Anmeldelser i andre medier:

Opdatering (19/10): Tilføjet links til anmeldelser i andre medier.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar