29 oktober, 2007

Red Sox er verdensmestre

Sidste år var Teesen Cup Masters i USA for at fejre 10 års jubilæum og som en del af programmet havde MoC skaffet billetter til en Boston Red Sox kamp på Fenway Park og det var en kæmpe oplevelse - også selvom de desværre tabte den aften.

Så der har siden ulmet en Red Sox fan i maven på mig som er kommet i fuld flor de sidste par uger hvor Red Sox, efter at have være bagud 1-3 i "semifinalen", har spillet fænomenalt og vundet de seneste 7 kampe og resultatet er at de i nat besejrede Cleveland Rockies og vandt verdensmesterskabet. Der kan skrives rigtig meget om Red Sox (og det bliver der), men jeg vil blot ønske stort tillykke og vise et billede af mig selv på Fenway Park iført Red Sox baseball kasket.

Joost har haft en rigtig stor del af æren for at jeg har kunnet følge med. De har haft aftale med MLB og man har kunnet se kampene, godt nok 3-4 dage forsinket, men det smager absolut stadig af fugl.

Jeg må nok erkende at "I am one of God's most pathetic creatures: a Red Sox fan." som der bliver sagt i Fever Pitch (eller som den hedder på dansk "A Perfect Catch" - men det er nu heller ikke så pathetic at være Red Sox fan længere, nu de har vundet mesterskabet 2 gange på 4 år.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar