30 oktober, 2005

Århusgade: Grønne Gårde projekt BK 538

I løbet af sidste uge blev der sat et skilt op for Grønne Gårde projektet i blokken hvor jeg bor. Det er en smule tragikomisk at de vælger at sætte skiltet op i netop denne uge - den sidste i oktober. Hvis I kigger på skiltet vil I se at anlægsperioden er ""juni - oktober 2005 og projektet er langtfra færdigt, som det ses på billedet jeg tog tidligere i dag.

Informationsstrømmen, efter igangssættelsen af projektet, har indtil videre bestået af 2 sedler ophængt i opgangen, med lidt relevant information omkring brug af skraldespande og den slags, men ingen information om hvordan projektet forløber eller om en forsinkelse. I forbindelse med dette indlæg har jeg søgt efter Grønne Gårde på Københavns Kommunes hjemmeside og fundet salgspræsentation af Grønne Gårde hvor eneste information om vores projekt er det endelige skitseforslag.

Hvorfor bruger Grønne Gårde ikke deres hjemmeside til at samle al relevant information i forbindelse med deres projekter, så beboerne i de berørte ejendomme let kan orientere sig om projektet status?

Note: Grønne Gårde projekt BK 538 er et fælles gård projekt mellem ejendommene i blokken der ligger mellem Århusgade, Jellingegade, Koldinggade og Brammingegade.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar