02 september, 2014

USA 2014 - Road trip, Yosemite

Fra Mariposa kørte vi ned til, den sydlige indgang til Yosemite og videre til Mariposa Grove hvor der vokser nogle af de største sequoia træer. Jeg bliver altid overvældet af at være i nærheden af disse gigantiske træer, både på grund af deres størrelse og det faktum at nogle af dem er omkring 2.000 år gamle. Videre opad, til Sentinel Dome, som vi besteg til fods. Sentinel Dome er en af de skaldede runde toppe som er karakteristke for Yosemite. Fra toppen har man 360° udsyn bl.a. til Half Dome som ligger lige ved siden af. 
Vi lavde også en hurtig afstikker til Glacier Point, som også har god udsigt og hvor man kan kigge ned til bunden af dalen. 


Turen videre bragte os ned igennem tunnelen ind til dalen, så vi nåede også det klassiske blik ind i dalen. Så var det igen opad, op over Sierra Nevada og på tværs af Yosemite. Bjerge, klipper, søer og træer, umuligt at beskrive eller tage sigende billeder af. 

 

På vejen til Bishop, som var vores endelig mål, passerede vi Mammoth Lakes og der var tid til et hurtigt besøg på Mammoth Lakes Brewery. Rigtig gode øl og en fantastisk udsigt. 


 Vi var sent fremme i Bishop, en helt igennem ucharmerende by, den klassiske model, en lang gade med alle fasfoodkæder og andre butikker. Vi fandt dog mad og drikke, men gik tideligt i seng fulde af indtryk fra Yosemite. 

  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar