16 februar, 2006

Curling - hvorfor må jeg ikke se det?

Lige nu kæmper de danske curling piger til OL i Torino. Desværre kan jeg ikke følge med, fordi TV2 har valgt at gemme kampen væk på TV2 Zulu, som kun kan ses hvis man har parabol (og et Canal Digital abonnement) eller hvis man har TDC kabelnet.

Måske, er det forståeligt at TV2 gerne vil have flere betalende seere til TV2 Zulu, men jeg er noget utilfreds med at det i denne omgang er vores eneste deltagelse i Vinter OL der bliver brugt til at kæmpe denne kamp.

Det er frustrende at se de korte indslag i nyhedsudsendelserne som kun viser de afgørende sten og ikke den taktiske del af curling som netop gør det til en spændende sportsgren at følge på tv.

Det var lettere at følge med da vi vandt medaljerne ved Vinter OL i Nagano tilbage i '98, der skulle man bare stå meget tidligt op for at se det på TV2.

Held og lykke til pigerne i Italien, håber isen er med jer resten af vejen til en ny dansk Vinter OL medalje.

Opdatering: Har netop kigget lidt grundigere på det officielle Vinter OL site og fundet ud af at der selvfølgelig er live scoring. Der kan man dog trods alt følge pigerne, så nu det dufter lidt af fugl. Bare ærgeligt at aftenens kamp endte med et stort nederlag, kom igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar