23 februar, 2006

Snøft, Midi skal sælges.

Et fast holde punkt (kan man kalde en båd det?) i mit liv er sat til salg, det er min gode ven Lars der har sat sin Drabant 24 til salg og selvom Midi ikke er en V70 er det et godt skib.

Midi har været samlingpunkt for Grundlovsdags turene hvor vi er stævnet ud fra Herslev Strand Sejlklub for at have en god dag på fjorden. De sidste mange år (billeder 2002, 2004, 2005) har det været en fast tradition at Lars inviterer på herrefrokost denne dag.

Det har også altid været en fornøjelse at møde Lars på havnen og drikke en øl imens næste projekt for Midi blev planlagt. Lars har lagt mange timer i Midi og de har altid været særdeles grundigt forberedt.

God vind fremover Midi og tak for de gode stunder jeg har fået lov til at tilbringe ombord.

Herrefrokosten i år er heldigvis reddet, da Lars har købt en ny og større båd og jeg glæder mig allerede.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar