15 februar, 2006

F1 2006

Med under en måned til starten for Formel 1 sæsonen 2006 skydes igang i Bahrain har jeg brugt lidt tid på nettet for at se hvilke resourcer der er til rådighed omkring Formel 1.

Først og fremmest er det slående at hverken det officielle F1 site eller Jubii's F1 site linker til eksterne sites, ikke engang de deltagene teams hjemmesider. Derfor bringer jeg her en hurtig liste med links til hjemmesiderne for F1 teams.

Så er det bare at gå igang, der er masser af information at finde og mulighed for at tilmelde sig nyhedsbreve og den slags. Desværre har jeg kun kunnet finde en enkelt officiel hjemmeside der er kommet rigtigt ind i det nye årtusinde og har en blog med et RSS feed og det er Renault (RSS feed). Her skriver de om hvad der nu rører sig på teamet og senest er en af deres test kører begyndt at blogge om hvad han oplever og hvordan det er at være test kører.

Hvor er det dog sørgeligt at de andre hold ikke har forstået hvor nettet bevæger sig hen i øjeblikket. De mange danske medier (DR, TV2 og Jubii) der skriver om F1 har heller ikke forstået det, de har godt nok RSS feeds men de er generelle og indeholde blandende sportsnyheder hvilket vil sige primært fodbold. Jubii F1 havde engang et feed men det fungerer ikke længere og jeg kan ikke finde en erstatning på deres site, så der er det gået tilbage.

BBC Sport har et RSS feed som koncenterer sig om Formel 1, så må vi håbe at dette også forplanter sig til de danske medier.

Husk at sætte jer ind i de nye regler (på Jubii, på Formula1.com) der er lavet meget om i forhold til sidste sæson.

Sidste år skrev jeg om hvordan man kan højne oplevelsen af at se F1 på TV ved at samtidig følge med på Live Timings på internettet. Det er stadig muligt og kan varmt anbefales - men husk at lade være med at bruge den hvis du har valgt at se et løb der sendes forskudt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar