30 januar, 2008

TV-2 i Roskilde Hallerne

I lørdags var jeg i Roskilde Hallerne sammen med min mor og søster for at se TV-2.

EM håndbold før TV-2 koncert

Der var lidt krise hos Anne Marie og min mor fordi vi blev nød til at køre under semifinalen i herrehåndbold, men de blev rigtig glade da vi ankom og så at alle informationsskærmene viste håndbold kampen og det var faktisk en rigtig god oplevelse at opleve sejren sammen med de andre TV-2 fans der var mødt op tidligt.

TV-2 leverede som man forventer en "rock-koncørt" i bedste klasse og hvor tit oplever man at gå hæs fra en koncert hvor man sidder ned?

TV-2 i Roskilde Hallerne

Bagerst i hallen var der sat stolerækker op og vi kom tidsnok til at få en plads der og vi havde rigtig godt udsyn til scenen.

Jeg tror ikke der er brugt mange tanker at hallerne af og til bruges til koncert da de blev renoveret for nogle år tilbage og alle flader er metal og virker vist ikke dæmpene på nogen måde, derfor var lyden langt fra i top og det ødelægger altid lidt af oplevelsen.

Men der var gang i Steffen Brandt og resten af verdens lykkeligste band, de spillede en god blanding af gamle og nye, men desværre er der nu så mange "klassikere" i deres katalog at man altid savner 2-3 numre som man havde glædet sig til - det kunne være sjovt engang at opleve en TV-2 koncert kun med hits og klassikere, jeg vil melder mig friviligt til at skrive sæt-listen.

TV-2 i Roskilde Hallerne

Det var en god aften og jeg ser frem til næste koncert oplevelse som også er i Roskilde, hvor vi skal på Gimle for at høre Tina Dickow.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar